Skip to content

Meistä

Me varmistamme, että sinä olet
jatkuvasti versio 2.0.

Meidän coremme on IT-ammattilaisten koulutus.

Ohjelmistoja ja laitteita päivitetään jatkuvasti, mutta miten on koneiden takana työskentelevien ihmisten laita? Oman itsesi päivittämiseen Upload tarjoaakin jatkuvan tuen, jotta sinulle ei käy samoin kuin päivittämättömälle tietokoneelle. Meillä kouluttamassa ovat kokeneet edelläkävijät huippu organisaatioista mm. Vuoden 2020 IT-vaikuttaja Benjamin Särkkä, Knowitin Kari Kakkonen, Futurice, Wistec… Huippukouluttajamme pitävät huolen, että käyttöliittymäsi on aina päivitettynä viimeisimpään versioon.

Tekijästä toiveiden toteuttajaksi

Koulutusaiheitamme ei temmata hatusta, vaan teiltä ammattilaisilta suoraan kysymällä – tarjoamme laadukasta koulutusta, jota tarvitset aidosti työssäsi. Haluamme varmistaa, että myös sinä päivität itsesi säännöllisesti vastaamaan asiakkaidesi, esihenkilösi ja nokkelien kollegojesi mahdottomiltakin tuntuviin toiveisiin.

2.0 koulutuskumppani

Me olemme sinua varten, kun haluat pysyä kehityksen kärjessä, maailman eniten muuttuvassa toimintaympäristössä. Kiteytettynä CV:ssämme voisi lukea: innokas, laadukas, moderni ja kunnianhimoinen tekijä, joka haluaa auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään.

Upload on osa Professio-konsernia, joten me omaamme 16 vuoden kokemuksen koulutustuotannosta ja olemme vuosien aikana kouluttaneet kymmeniätuhansia suomalaisia 4,6/5 palautekeskiarvolla. Ensiluokkainen sisältö ja alan terävimmät kouluttajat ovat valttikorttimme – takaamme laadusta aina 100 % priimaa.

Tutustu laajaan koulutustarjontaamme

Kouluttajamme tulevat edelläkävijäorganisaatioista

Meillä kouluttamassa mm: