Skip to content

Usein kysyttyä

Jäikö jokin asia mietityttämään?
Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Toiveissa päivitys koko tiimille?

Meitä olisi tulossa useampi henkilö. Saammeko ryhmäalennuksen? Entä jos olemme eri organisaatioista?

Eikö kannattaisi päivittää koko tiimin osaaminen samalla? Kannustammekin teitä osallistumaan  koulutuksiimme ryhmissä – kaikki kolmen hengen ja sitä isommat ryhmät ovat oikeutettuja ryhmäalennukseen. Jos olette kaikki samasta organisaatiosta, voitte tehdä ryhmäilmoittautumisen suoraan netin kautta ja saatte alennushinnan automaattisesti hyödynnettyä. Mikäli teillä on eri laskutusosoitteita ryhmän kesken, voitte ottaa yhteyttä ryhmatarjous@upload.fi niin hoidamme ryhmäalennukseen kuntoon.

Fomo iski.

Mahtuuko vielä mukaan?

Varaamme tarvittaessa stadionin, jotta saamme kaikki innokkaat mukaan. Lähtökohtaisesti siis tilaa riittää, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta – osassa koulutuksistamme on rajoitettu ryhmäkoko, jotta voimme taata laadukkaan oppimisen kaikille osallistujille. Jos netti-ilmoittautumisemme ilmoittaa tapahtuman tai koulutuksen olevan täynnä, voit kysellä peruutuspaikkoja asiakaspalvelustamme.

Kalenteri täynnä, projektit kesken?

Onko mahdollista osallistua vain yhteen päivään?

Parhaan hyödyn saat osallistumalla molempiin päiviin. Mikäli tämä on kuitenkin aikataulullisesti mahdotonta, voit ostaa myös yhden päivän lipun tai jakaa osallistumisesi kaverin tai kollegan kesken. Näissä tilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@upload.fi.

Mikä on oma hintaryhmäni – julkinen vai yksityinen?

Mihin porukkaan kuulun? – meidän määritelmän löydät alta.

Julkisen sektorin hintaan ovat oikeutettuja kunnat, kaupungit, yhdistykset, säätiöt, valtionhallinto, maakunnat sekä julkiset liikelaitokset. Myös yksityiset ammatinharjoittajat, yksityishenkilöt ja opiskelijat ovat oikeutettuja edullisempaan julkisen sektorin hintaan. Yksityisen sektorin hinta koskee osakeyhtiöitä, osuuskuntia, kommandiittiyhtiöitä ja avoimia yhtiöitä omistuspohjasta riippumatta.

System error? Kone ei käynnisty?

Voinko perua osallistumiseni?

Ilmoittautuminen on sitova, mutta ei huolta – kyseessä ei ole kuitenkaan ohjelmistolisenssi. Jos siis muutat mielesi syystä tai toisesta, sinulla on vielä mahdollisuus perua osallistumisesi.

Mikäli osallistumisellesi ilmenee este, suosittelemme siirtämään osallistumisesi kollegallesi ilman lisäkustannuksia. Osallistujan vaihtaminen onnistuu aina koulutuksen alkamiseen asti. Jos kollegaa ei löydy tilalle, voit itse yhden kerran siirtää osallistumisesi toiseen saman arvoiseen tai edullisempaan koulutukseen. Oman osallistumisen siirtäminen toiseen koulutukseen tulee tehdä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Jos osallistuminen peruutetaan kokonaan vähintään kaksi (2) viikkoa ennen koulutuksen alkua, veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Sairastapauksissa pidätämme osallistumismaksusta 15 % + alv 24 % toimistokulujen kattamiseksi.

Miksi kannattaa osallistua?

Ohjelmistoja ja laitteita päivitetään jatkuvasti, mutta sinun tulee huolehtia myös omasta käyttöliittymästäsi.

Kouluttajamme ovat aina alansa parhaita asiantuntijoita pedagogisilla taidoilla höystettynä.

Lisäksi maisemanvaihdos virkistää ja saa ajatukset virtaamaan! Pääset verkostoitumaan sekä jakamaan kokemuksia ja oppeja kollegoiden kanssa. Koulutuksen päätteeksi viet intoa puhkuen uudet opit takaisin työpaikallesi ja olet entistäkin parempi työntekijä – työnantajasikin siis kiittää. Eikä tietysti haittaa, että itsesi päivittämisen ja verkostoitumisen kautta saat buustia urallesi.

Emmekö osanneet antaa vastausta kysymykseesi?

Asiakaspalvelijamme ovat sinua varten.

Meilaa asiakaspalvelu@upload.fi, soita +358 (0)20 780 6222 (arkisin klo 9-15) tai chattaa.