Skip to content

Tietoturva- ja kyberturva­koulutukset

Älä ota riskejä tietoturvan suhteen –  päivitä osaamisesi koulutuksessa

Kouluttautuminen on edellytys siihen, että yritykseltänne löytyy ajankohtaisin osaaminen erilaisilta tietoturvauhkilta suojautumiseen. Uploadista löydät kattavan valikoiman laadukkaita tietoturva- ja kyberturva-aiheisia koulutuksia eturivin kouluttajien vetämänä. Koko tarjontamme löydät täältä.

Haaveissa päivitys koko tiimille? Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille – pyydä tarjousta.

Tietoturvan varmistaminen on elintärkeää kaikille yrityksille – koulutus takaa ajankohtaiset opit

Tietoturva, joka tunnetaan myös nimellä kyberturvallisuus tai IT-turvallisuus, on sähköisten tietojen suojaamista luvattomalta käytöltä. Se sisältää menettelyt ja toimenpiteet, joita käytetään sähköisten tietojen suojaamiseen korruptiolta, varkauksilta ja luvattomalta käytöltä.

Organisaatiot ovat yhä riippuvaisempia teknologiasta, jolloin ne ovat myös entistä haavoittuvaisempia erilaisille tietoturvauhkille, kuten haittaohjelmille ja palvelunestohyökkäyksille. Saapuessaan tietoturvahyökkäys voi olla todella vahingollinen. Jos esimerkiksi asiakastiedot vaarantuvat, se voi johtaa tulojen ja asiakkaiden menetyksiin. Yrityksen maineelle aiheutuu usein mittavaa vahinkoa, jos järjestelmiä hakkeroidaan ja luottamuksellisia tietoja vuotaa. Koulutus on varmin tapa saada ajankohtaisin tieto tietoturvauhkilta suojautumisiin.

IT-asiantuntija, -päällikkö tai  -johtaja – olisiko aika päivittää osaamisesi?

Viimeaikoina uhkataso on noussut, minkä lisäksi pakkaa sekoittaa jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö. Uusia uhkia saapuu jatkuvasti, joten on tärkeä pysyä kärryillä ja ennakoida tulevaa. Tiedetäänkö teillä, mitkä ovat yleisimmät tietoturvauhat? Entä miltä näyttää tulevaisuus – mitkä ovat suurimmat tietoturvauhat vuonna 2023? Toimiva tietoturvariskien hallinta vaatii jatkuvaa päivitystä, jossa koulutus on avainasemassa.

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia tietoturvakoulutuksia kaikille IT-alan ammattilaisille. Voit olla niin tietoturva-asiantuntija, tietoturvapäällikkö tai tietoturvajohtaja. Tarjoamme ajankohtaisinta päivitystä käytännönläheiseltä tasolta, esimerkiksi eettisen hakkeroinnin saralta, kuten myös tietoturvatyön johtamiseen. Koulutuksissa aiheina on muun muassa:

  • tietoturvallinen ohjelmistokehitys
  • eettinen hakkerointi
  • laitehakkerointi
  • tietoturva sosiaali- ja terveydenhuollossa
  • tietosuoja ja tekoälyteknologiat

Ole askel edellä rikollisia. Koulutukseen osallistuminen on toimivin tapa varmistaa, että teidän yritykseltänne löytyy ajankohtaisin osaaminen tietoturvauhkiin varautumiseen. Suosittelemme päivittämään koko tiimin osaamisen samalla – pyydä siis rohkeasti ryhmätarjousta.

Tietoturvakoulutuksia eturivin asiantuntijoiden johdolla

Meillä Uploadilla pääset päivittämään itsesi koulutuksissa, joissa kouluttavat tietoturva ja kyberturva -aiheiden eturivin asiantuntijat. Mukana on muun muassa Suomen tunnetuin valkohattuhakkeri Benjamin Särkkä, joka vetää monia huippusuosittuja hakkerointikoulutuksiamme.

Pitkän linjan IT-osaaja Riku Nykänen tarjoaa toimivia työkaluja tietoturvariskien hallintakeinojen valintaan ja toteutukseen. Kansainvälistä osaamistaan jakaa datasääntelyn Euroopan johtava asiantuntija Tobias Bräutigam, joka paljastaa parhaat keinot tekoälyn ja datasääntelyn yhteistyöhön. Kouluttajien huippuosaaminen tulee ilmi osallistujapalautteissa, joissa keskiarvo kouluttajille on 4,6/5!

Teemme myös yhteistyötä monien IT-alan tämän hetken kuumimpien yritysten kanssa. Näin varmistamme ajankohtaisimmat aiheet, joista IT-asiantuntijat kaipaavat koulutusta. Mukana ovat muun muassa Vincit, Solita, Knowit, Alfame sekä GPR.

Tietoturvakoulutus etänä, verkossa tai paikan päällä – mikä tapa sinulle sopii parhaiten?

Meillä voit kouluttautua etänä, verkossa tai paikan päällä, juuri niin kuin sinulle sopii parhaiten. Useat koulutuksemme ovat hybriditoteutuksia, jolloin voit valita, oletko paikan päällä vai virtuaalisesti linjoilla. Järjestämme tietoturva ja kyberturva -aiheisia koulutuksia lähiopetuksena meren rannan lähettyvillä Espoon Keilaniemessä. Virtuaalikoulutuksissa paikkana toimivat yleensä Zoom ja toisinaan myös Teams.

Valitsitpa tietoturvakoulutuksen verkossa tai paikan päällä, sisältö pysyy samana – koulutuksissamme korostetaan interaktiivisuutta. Pyrimme rentoon ja avoimeen vuorovaikutukseen, josta kaikki osallistujat saisivat parhaat hyödyt koulutuksista. Kouluttajamme varmistavat, että kaikki oppivat ja innostuvat!

Joten kumman tavan valitsisit? Kyse on sinusta itsestäsi – ja tietysti myös siitä, avautuuko työnantajasi lompakko matka- ja majoituskuluihin. Etäosallistuminen säästää aikaa, luontoa ja rahaa, mutta paikan päällä pääset kokemaan kollegoiden ja huippukouluttajien läsnäolon. Kysy rohkeasti käytännön toteutustapoja tai muita koulutukseen liittyviä suunnitelmia – katso myös usein kysytyt kysymykset.

Upload on osa Professiota, joka on Suomen suurin B2B-tapahtumien ja -koulutusten järjestäjä. Meillä on jo 16 vuoden kokemus eri alojen ammattilaisten osaamisen päivittämisestä. Löydät meiltä myös alan tärkeimmät tapahtumat – katso esimerkiksi Strategy talk CIO, CIO Nordic ja Cyber Security Executive.