Skip to content

Testaus ja laadunvarmistus -koulutukset

Päivitä ajankohtainen osaamisesi ohjelmistotestauksen koulutuksissa

Kouluttautuminen on edellytys siihen, että yritykseltänne löytyy ajankohtaisin osaaminen testauksen ja laadunvarmistuksen tulevaisuuden tarpeita varten. Uploadista löydät kattavan valikoiman laadukkaita testaus ja laadunvarmistus -aiheisia koulutuksia eturivin kouluttajien vetämänä. Koko tarjontamme löydät täältä.

Haaveissa päivitys koko tiimille? Tarjoamme ryhmäalennuksen vähintään 3 hengen ja siitä isommille ryhmille – pyydä tarjousta.

Kuinka parantaa ohjelmistotestauksen tehokkuutta ja laadukkuutta? Opi parhaat vinkit koulutuksissa.

Ohjelmistotestaus on kriittinen osa ohjelmistokehitystä, joka varmistaa ohjelmiston laadun ja luotettavuuden ennen sen julkaisua markkinoille. Ohjelmistotestausprosessi koostuu useista vaiheista, jotka sisältävät testien suunnittelun, toteutuksen ja analysoinnin.

Testauksen tärkein tavoite on havaita mahdolliset virheet ohjelmistossa ennen sen käyttöönottoa. Tämä auttaa välttämään haitallisia seurauksia, kuten käyttökatkoja tai ohjelmiston kaatumisia. Ohjelmistotestauksella on myös muita etuja, kuten parantunut käyttökokemus ja vähentynyt asiakaspalautteiden määrä.

Ohjelmistotestaus voidaan jakaa eri osa-alueisiin, kuten yksikkötestaukseen, integraatiotestaukseen ja järjestelmätestaukseen. Yksikkötestaus tarkoittaa yksittäisten koodiosien testaamista erikseen, kun taas integraatiotestaus keskittyy testaamaan ohjelmiston osien yhteistoimintaa. Järjestelmätestaus testaa koko järjestelmän toimivuutta ja suorituskykyä.

Ohjelmistotestaus voidaan suorittaa manuaalisesti tai automatisoidusti. Manuaalinen testaus vaatii ihmisen tekemän arvioinnin ja testausprosessin suorittamisen, kun taas automatisoitu testaus käyttää ohjelmistoja testien suorittamiseen ja analysointiin. Automaattinen testaus on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin manuaalinen testaus, mutta se vaatii enemmän resursseja testien suunnitteluun ja toteutukseen.

Ohjelmistotestaus on välttämätön prosessi, joka auttaa varmistamaan ohjelmiston laadun ja luotettavuuden. Oikein suoritettuna ohjelmistotestaus voi parantaa ohjelmiston käyttökokemusta ja vähentää haitallisten virheiden riskiä. Tästä syystä on tärkeää, että ohjelmistokehitysorganisaatiot käyttävät riittävästi resursseja ja huolellisuutta ohjelmistotestauksen suorittamiseen.

Ohjelmistotestauksen haasteet ja niiden ratkaisut – kuule huippuasiantuntijoiden vinkit

Uploadista löydät kattavan valikoiman IT-arkkitehtuurin koulutuksia, joista saat arvokkaita vinkkejä onnistumisen varmistumiseen sekä yleisimpien sudenkuoppien välttämiseen.

Teemme yhteistyötä monien IT-alan tämän hetken kuumimpien yritysten kanssa. Näin varmistamme ajankohtaisimmat aiheet, joista IT-asiantuntijat kaipaavat koulutusta. Mukana ovat muun muassa VincitSolitaKnowitAlfame sekä GPR.

Kiinnostaisiko päivittää osaamisesi muista aiheista? Upload on osa Professio-konsernia, joka on Suomen suurin B2B-tapahtumien ja -koulutusten järjestäjä. Voit tutustua Profession tarjontaan täältä. Löydät meiltä myös alan tärkeimmät tapahtumat – katso esimerkiksi Strategy talk CIOCIO Nordic ja Cyber Security Executive.