Skip to content

Vuoden kannattavin investointi.

Räätälöity koulutus vastaa juuri teidän organisaationne tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Kun tarvitset tehokasta koulutusta oman tiimin kesken.

Upload tarjoaa räätälöityjä koulutusratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Osana Professio Groupia meillä on 17 vuoden kokemus koulutustuotannosta. Se yhdistettynä Suomen parhaimpiin kouluttajiin takaa korkean tason sekä laadukkaan oppimiskokemuksen.

Räätälöidyllä koulutuksella kehitätte henkilöstönne osaamista juuri niillä taidoilla ja asioilla, joita tarvitsette gigan nopeudella muuttuvan IT-alan haasteisiin – tämä investointi maksaa itsensä taatusti takaisin.

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva koulutusratkaisu ja tehdään tiimistänne versio 2.0

Tarjoamme 100+ koulutusaihetta, joista kaikista on saatavilla räätälöity ratkaisu. Valikoimastamme löydät aiheita kaikkiin koulutustarpeisiin – aihekategorioita ovat:

Koulutussisältöjä voidaan hyödyntää sellaisenaan tai muokata niiden pohjalta uusi kokonaisuus. Voit ehdottaa myös täysin uutta koulutusaihetta – me rakennamme teille laadukkaan kokonaisuuden.

Mikä olisi juuri teille oikea ratkaisu? Me autamme oikeasti mielellämme. Ota yhteyttä, niin koodaillaan. Tarjoa tiimillesi laadukas koulutus, joka vastaa henkilöstönne tarpeita ja auttaa teitä kasvamaan.

Olisiko toiveissa jotain muuta, kuin IT-alan päivitys? Professio Group tarjoaa 500+ koulutusta myös digistä ja monesta muuta kategoriasta. Tutustu räätälöintien tarjontaan www.professio.fi/raataloidyt-koulutukset/

Tiimiäsi kouluttamassa IT-alan edelläkävijät.

Tutustu koulutuksiin ja kouluttajiin – mikä palvelisi teitä parhaiten?

Vuoden 2020 TiVi-vaikuttaja & kokenut hakkeri

Benjamin Särkkä

Benjamin Särkkä on TiVi-lehden vuoden 2020 vaikuttaja, Disobey-tapahtuman perustaja ja ikuisesti asioista kiinnostunut hakkeri. Hän on luennoinut yliopistoissa, esiintynyt useissa tapahtumissa, ja tuonut tietoturvan tutuksi suurelle kansalle Ylen Team Whack -tuotannossa.

Benjamin on intohimoisesti utelias ja haluaa auttaa muita onnistumaan.

Arvostettu tietoturva-asiantuntija, TOP 100 TiVi-vaikuttaja 2022

Juho Jauhiainen

Juho on työskennellyt vuodesta 2014 digitaalisen forensiikan eli tietomurtotutkinnan parissa. Tietomurtotutkinnan lisäksi hänen ydinosaamisalueitansa ovat tekninen tietoturva, haittaohjelma-analyysi, kyberuhkatiedustelu, sekä tietoturvapoikkeamien koordinointi. Juho on kouluttanut erilaisia kyberturvallisuuteen liittyviä aiheita ammattikorkeakouluissa, yliopistoissa, sekä erilaisissa IT-ammattilaisten tapahtumissa.

Juho on tullut tutuksi muun muassa tietoturva-aiheisesta Turvakäräjät-podcastista. Vuonna 2022 Juho Jauhiainen oli osana MPK Ry:n ja Puolustusvoimien yhteistä Suomea edustavaa joukkuetta, joka voitti NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence:n (CCDCOE) järjestämän Locked Shields-harjoituksen. Locked Shields on maailman suurin ja monimutkaisin kyberharjoitus. Lisäksi hän toimii vapaaehtoisena hakkerikollektiivi KyberVPK:ssa, joka auttaa maksutta ihmisiä, yrityksiä sekä yhdistyksiä erilaisissa tietoturvaongelmissa. Koulutukseltaan Juho Jauhiainen on tietoturvan ja kryptografian diplomi-insinööri ja hänellä on lukuisia tietoturva-alan sertifikaatteja. Vuodesta 2021 alkaen Juho on valittu TiVi:n ”100 IT-vaikuttajaa” -listalle.

Director at Knowit, Vuoden testaaja 2021

Kari Kakkonen

Karilla on laaja kokemus ohjelmistotestauksesta jo vuodesta 1996 lähtien ja tällä hetkellä hän johtaa osaamisen kehittämisen keskusta Knowitilla. Kari on ISTQB testausasiantuntija, ketterä testaaja, Scrum Master, SAFe- (Scaled Agile Framework), TMMi ja DASA DevOps -sertifioitu testausammattilainen. Hän on oli ISTQB:n johtoryhmässä 2015-2015. Kari on nyt TMMi:n hallituksen jäsen ja Finnish Software Testing Board (FiSTB):n varainhoitaja

Kari on erityisen osaava ketterässä ohjelmistokehityksessä ja testausprosessien parantamisessa. Hän toimii liikkeelle laittavana voimana useissa eri testausprojekteissa ja pystyy organisoimaan testaustiimejä työskentelemään asiakkaille optimoidulla tavalla. Hän sai EuroSTAR Testing Excellence Award ja Vuoden Testaaja 2021 palkinnot. Hän lasten ohjelmistotestauskirjan Dragons Out kirjoittaja ja myös yksi Agile Testing Foundations -kirjan kirjoittajista.

Kari on kouluttanut yli 3000 henkilöä ja vankka kokemus näkyy!

Suomen arvostetuimpia Service Desk -ammattilaisia

Liisa Torkkeli

Liisalla on kertynyt käytännön kokemusta Service Deskien perustamisesta ja vetämisestä 25 vuoden aikana, joista viimeiset 20 vuotta hän on toiminut valmentajana ja konsulttina ja vuodesta 2014 yrittäjänä omalla toiminimellä. Liisa on ollut 13 vuotena valitsemassa Vuoden Service Deskiä pääauditoijan roolissa.

Liisan Keskeiset osaamisalueet ovat palvelunhallinta, projektinhallinta ja Service Desk. Hän on sekä ITIL-viitekehyksen että Prince2-projektimenetelmän sertifioitu kouluttaja. ITIL-viitekehyksen käyttäjäorganisaation itSMF Finland ry:n hallitusjäsenenä Liisa on ollut mukana kehittämässä ja levittämässä palvelunhallinnan hyviä käytäntöjä. Työryhmissä on analysoitu Service Desk -alueen keskeisiä mittareita ja trendejä, ja teetetty myös opinnäytetöitä yhteistyössä ammattikorkeakoulujen kanssa.

Konsultointia ja valmennusta Liisa tekee yhteistyössä useiden kumppanien kanssa ja myös erillisinä oman verkoston toimeksiantoina. Hän on tehnyt asiakaskohtaisia kypsyystason arviointeja ja konsultointia sekä Service Desk – että muilla palvelunhallinnan osa-alueilla; esimerkkeinä palvelujen kuvaaminen, prosessien kehittäminen, organisointi, työkaluvalinnat, asiakaspalvelu ja tuen organisointi.

Jäsenyydet, tehtäväroolit ja oma mielenkiinto ovat vieneet  Liisan osallistumaan lukuisiin sekä koti- että ulkomaisiin alan konferensseihin, hän osaa olla myös puhujan ja puheenjohtajan roolissa. Antoisinta työelämässä onkin ollut mahdollisuus toimia ”kehittämisen ytimessä” ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä koti- että ulkomailla, Liisa kertoo.

Motto: ”Pää pilvissä, mutta jalat maassa!”

Aina oikea määrä oppimista.

Koulusta räätälöidessä voit koota juuri teille oikean kokonaisuuden eri vaihtoehdoista – valittavissasi on:

  • Sopivin sisältö – valitse kiinnostava aihe olemassa olevasta tarjonnastamme tai ehdota koulutusta täysin uudesta aiheesta.
  • Tehokkain toteutusmuoto – hybridi-, lähi- ja etäkoulutukset: valitse juuri teille sopivin toteutusmuoto. 
  • Kesto ja aikataulu – koulutus voidaan suunnitella organisaationne aikataulun mukaisesti.
  • Eturivin kouluttajat – kokeneet koulutustuottajamme valitsevat maan parhaat kouluttajat, mikä takaa korkean tason ja laadukkaan oppimiskokemuksen.
  • Ratkaisut juuri teille – tuo koulutukseen oma case, johon kaipaatte ratkaisua. Näin viette tiimiänne tehokkaasti eteenpäin.

 

OTA YHTEYTTÄ

Tekijästä toiveiden toteuttajaksi - räätälöi koulutus

Kaipaatko koulutuksesta toista ajankohtaa, opetusmuotoa tai sijaintia? Voit myös lähettää vapaavalintaisen toiveesi koulutuksesta tai sen sisällöstä. Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä: Jaakko Tuuli - Business Director, Trainings: +358 (0)40 3424 551 Milla Helander - Customer Sales & Service Director: +358 (0)40 518 9395

"*" indicates required fields

Nimi*