Skip to content

Sami Laiho

maailman johtava Windows-käyttöjärjestelmän ja tietoturvan asiantuntija, yksi Suomen Top 100 IT-vaikuttajasta

Sami Laiho on yksi maailman johtavista Windows-käyttöjärjestelmän ja tietoturvan ammattilaisista. Sami on työskennellyt ja opettanut käyttöjärjestelmän vianmääritystä, hallintaa ja tietoturvaa vuodesta 1996 lähtien. Hän on kouluttanut tietoturvaa niin sairaanhoitajille, koulujen opettajille, yritysjohdolle kuin alan kovimmille IT-ammattilaisille – myös Microsoftin asiantuntijoille Yhdysvalloissa. Samin mukaan tietoturva on 75% psykologiaa ja 25% tekniikkaa – loppukäyttäjien kouluttaminen on tietoturva tehokkaimpia ja aliarvostetuimpia keinoja!

Vuodesta 2019 lähtien Sami on valittu TiVi-lehden toimesta yhdeksi Suomen 100 vaikuttajasta IT-alalla. Hän kuuluu kymmenen seuratuimman henkilön joukkoon omalla alallaan Suomessa.

Ignite-konferenssissa vuonna 2018 Samin sessiot sijoittuivat ensimmäiselle ja toiselle sijalle 1708 session joukosta. Tämä oli ensimmäinen kerta konferenssin historiassa, kun kukaan on onnistunut saavuttamaan tämän. Tällä hetkellä Sami toimii Chief Research Officerina perustamassaan Adminize-yrityksessä.

Tulevat koulutukset, vetäjänä Sami Laiho

Blogikirjoituksissa